Astrologie van de Ziel
Inzicht in je levenspad
 
 
 

(op je smartphone, op de balk onder de foto klikken voor verdere informatie)

Astrologie van de ZielDe horoscoop lees ik als een 'diepte-portret' van jouw Ziel. Je bent met een bepaalde bagage, een tas vol kwaliteiten, ontwikkelingsmogelijkheden en doel in dit leven gestapt. 

Als je geen voeling/inzicht hebt in je levensopdracht en je mogelijkheden, dan ben je minder energiek, heb je vaker geen zin in dingen, verzuur je meer en meer, neemt je levenskracht en creativiteit af, somberheid en besluiteloosheid kunnen toenemen.

Je wordt een blijer en vrijer mens als je meer inzicht krijgt in hoe processen op zielsniveau bij jou werken, wat blokkeert en wat juist openingen geeft en waar het leven jou als het ware naar toe duwt.  


De volgende vragen kunnen aan bod komen:

Hoe kan ik meer zin geven aan mijn leven?

Welke wending moet ik aan mijn leven geven?  

Waarom lukken bepaalde dingen constant niet?

Hoe komt het dat ik minder vreugde en zingeving ervaar?

Hoe kan ik meer voeling krijgen met wat de bedoeling is van mijn leven.

Kan ik via mijn horoscoop ook inzicht krijgen in mijn karma?