Astrologie van de Ziel
Inzicht in je levenspad
 
 
 

Hoe ik werk:

Voor mij is respect en humor van groot belang; daarnaast hecht ik aan privacy; wat wij bespreken zal van mijn kant met niemand gedeeld worden.

Ik duid en lees een horoscoop op mogelijkheden in positieve zin, er bestaan geen slechte horoscopen of slechte transits.

Bij een eerste contact, is mijn vraag altijd 'wat wil je weten, wat is je vraag'? Voor mij een startpunt om de horoscoop in te gaan.

Ik heb dan nodig: je geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd. We spreken dan ook een moment af voor het consult, de reading.

Ik ga je horoscoop dan uittekenen (geen uitdraai uit m'n laptop), daarmee krijg ik voeling met je energiepatroon en zie dan vrij snel een bepaalde thematiek; een horoscoop zie ik als een soort energetische mandala met een bepaalde trilling, een energiepatroon.

Ik stem me daarop af waardoor ik informatie krijg en daarnaast vul ik aan met boeken die ik raadpleeg en langzaam (af en toe sneller) wordt een 'zielepatroon' zichtbaar. Ik word telkens weer geraakt door de uniekheid van elke horoscoop en de daarin versleutelde levensopdracht.